m
|
Restaurant EDEN | Valkenswaard | uit eten

Restaurant Eden staat voor gastvrijheid, gastronomie en beleving. Wij prikkelen onze gasten met uitgesproken smaken en een onmiskenbare presentatie van de gerechten. Uit onze keuken komen alleen de meest verse producten. Bereid met aandacht, passie en liefde, en met respect voor het product.

“Spannend, vernieuwend maar vooral tegendraads.
Dat is onze signatuur”

Restaurant Eden gevestigd in het mooie Brabant staat voor gastvrijheid, gastronomie en beleving.
Wij prikkelen onze gasten met uitgesproken smaken en een onmiskenbare presentatie van de gerechten.
Uit onze keuken komen alleen de meest verse producten. Bereid met aandacht, passie en liefde, en met respect voor het product.
Uit eten in Valkenswaard bij Restaurant Eden is een ervaring die zowel uniek als onvergetelijk zal zijn voor het gehele gezelschap.

Ons concept is toegankelijk, maar we gaan wel voor de beste kwaliteit. We vinden het belangrijk dat onze gasten zich
op hun gemak voelen en ontspannen kunnen dineren.

De naam van ons restaurant in Valkenswaard is afgeleid van Garden of Eden of Hof van Eden.
Hof van Eden staat voor weelderigheid en een luxueus leven. Het paradijs, vandaar de slang in ons logo.
Luxe uit eten dat is waar het bij ons om draait. De service en de producten moeten top zijn
en gasten moeten volledig in de watten worden gelegd. 

Onze Menukaart

Onze kaart bestaat uit twee wisselende menu’s. We hebben ons experimenteel inspiratie menu met daarnaast ons luxueuze JRE menu. In onze menukaart dagen wij onszelf uit om “Outside the box” te denken, een nieuwe smaakervaring te verzorgen en u een volledige spectaculaire uit eten ervaring te bieden.

Proef, ervaar en geniet!

Herman Cooijmans

herman cooijmans-ice-solution-ice-cream-calculator

Bijzonder uit eten in
Valkenswaard

“Je moet je in je vak niet laten begrenzen. Je moet lef tonen om uit je comfortzone te stappen. We gaan niet voor de makkelijke en veilige weg, dat is geen optie. Want als je iets nog nooit gedaan hebt, weet je niet of je het wel of niet kan. Alleen zo haal je alles uit je vak en kun je grote culinaire hoogtes bereiken.“ Op deze manier is culinair eten bij Restaurant Eden altijd een bijzondere ervaring voor gasten van alle leeftijden.

Luxe dineren in regio Eindhoven

Eden is zeer makkelijk bereikbaar voor bezoekers uit heel regio Eindhoven. We zijn centraal gelegen in het centrum van Valkenswaard wat ons makkelijk bereikbaar maakt voor gasten die niet in Valkenswaard wonen. Vanaf het centrum van Eindhoven is het circa 20 minuten rijden naar ons restaurant gelegen aan de Eindhovenseweg. Een luxe diner bij Eden is door onze ligging dus zeer toegankelijk voor gasten uit regio Eindhoven en omstreken.

Restaurant Valkenswaard

Restaurant Eden in Valkenswaard is het beste van chef Herman Cooijmans. Binnen een jaar van flink investeren in service en kwaliteit werd Eden al bekroond als een Michelin ster restaurant.

Als gast geniet je van verfijnde gerechten, onverwachte combinaties en smakelijke wijnen. In moderne termen wordt deze manier van dineren ook wel “fine dining” genoemd. ‘Wij van restaurant Eden willen uitblinken met gedurfde smaakcombinaties en spannende bereidingen aan tafel.’