m
|
Image Alt

Chef de partie valkenswaard | werken als kok bij – Restaurant Eden

Werken bij EDEN

Ben jij een kok die altijd nieuwsgierig is en ook altijd zoekt naar vernieuwing en verandering, dan is EDEN* misschien wel iets voor jou.

Ben jij opzoek naar een leuke baan waarbij wij jou helpen om het beste in jezelf naar boven te halen? Ben je graag met mensen en houd je van gastronomie? Ben je creatief en gedreven of wil jij je hier in ontwikkelen? Kom dan bij ons werken!

Je komt werken in een klein, jong en hecht team. Hier streven we samen naar het aller beste. Experimenteel, ambacht, uitdaging en gemoedelijkheid zijn de uitgangspunten waarmee wij onze gasten een totaalbeleving willen geven in een ongedwongen sfeer.

Vacature Chef de partie

 

Soort dienstverband:

Fulltime, Bepaalde tijd

 

Salaris:

vanaf €2.000,- tot €2.300,- per maand

 

Rooster:

  • Avondwerk
  • Flexibel rooster
  • Woensdag t/m Zondag
  • Werkweek van 40 uur
  • 4 daagse werkweek
  • Van elke 3 weken zijn er 2 weken waarin je een vrijdag of zondag vrij bent

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Kerstpakket
  • Pensioen
  • Extra vakantie- en verlofdagen
  • Bedrijfsuitjes
  • Maaltijden en consumpties worden vergoed
  • 50% korting bij alle JRE restaurants
  • Bedrijfsfeesten
  • Flexibele werkuren
  • Kosteloos parkeren
  • Reiskostenvergoeding
  • Zondagavondborrel

 

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Fooi
  • Overuren uitbetaald per kwartaal
  • Vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding

 

Dit ga jij doen:

  • Je werkt woensdag tot zondag aan de mise en place en het verzorgen van het diner.
  • In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken.
  • Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het personeel en ondersteunen van de chef en sous chef.
  • Jij helpt mee aan het ontwikkelen van nieuwe gerechten, waarbij jou eigen creativiteit enorm gewaardeerd word, en je de vrijheid krijgt om dit te testen.

 

Dit ben jij:

  • Je hebt horeca ervaring bij restaurants of hotels van vergelijkbare gastronomisch niveau.
  • Je bent creatief.
  • Je bent communicatief sterk.
  • Je bent leergierig.
  • Je hebt oog voor detail.
  • Je bent flexibel en stressbestendig.
  • Je hebt een passie voor gastronomie.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in één van de openstaande functies of wil je een open sollicitatie sturen? Graag! Stuur een e-mail met motivatie en cv naar info@restaurant-eden.nl en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via het telefoonnummer (040) 844 61 93.