m
|
Image Alt

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine

Restaurant EDEN mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen. Dit betekent dat wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan om de Nederlandse keuken en eetcultuur te promoten.

Een mooi streven! Want de Nederlandse eetcultuur verdient wat ons betreft een herwaardering. Deze rijke keuken, die zich van oudsher kenmerkt door zijn gezonde, creatieve en duurzame gerechten past helemaal bij Restaurant EDEN.

U vindt daarom op onze menukaart altijd minimaal één gerecht dat helemaal voldoet aan de principes van Dutch Cuisine. Een (h)eerlijk gerecht dat vooral bestaat uit lokale seizoensgroenten. Waarbij gekookt wordt zonder enige kunstmatige toevoeging, met zo min mogelijk dierlijke producten en volgens de beginselen van ‘kop tot staart’ en ‘no waste’. Goed dus voor mens, dier en milieu. En vooral heel erg smakelijk! Komt u proeven? Wij vertellen u graag de verhalen achter onze Dutch Cuisine gerechten!

Binnen onze visie van Restaurant EDEN is het onze opvatting dat dit ook een onderdeel is van ons werkproces. Zoals wij met andere een samenwerking hebben die veel lijkt op deze. De Nierstichting en redefine meat zijn hier goede voorbeelden van.

Meer informatie over onze visie en werkwijze vindt u bij onze partners en in ons nieuws overzicht.

dutch cuisine