Gek, lekker, Kraai
Kraai
Ik neem je graag mee met ons nieuwe tussengerecht. We hebben namelijk kraai. En als je denkt waarom kraai, nouja waarom niet? De kraai wordt het hele jaar geschoten vanwege de schade en overlast die ze veroorzaken. Maar wat wordt er vervolgens mee gedaan? En duurzamer kan eigenlijk niet. Lokaal, biologisch, zero waste als je het een doel kan geven, maar voor, het is ook lekker. Het doet voor het overgrote deel overeenkomen met het smaak palet van wilde houtduif. Dit zit al dik 5 jaar in mijn hoofd. En het is eindelijk gelukt. Een gerecht met de zwarte kraai. Ons gerecht bestaat uit gestoofde groene linzen met spek en sinaasappel, een creme van pastinaak en pijnboompitten, de borstfilet van de zwarte kraai en een krachtige gevogelte jus met kardamom.
Dit wil je niet missen dus kom bij ons proeven. En voor onze gasten die dit niet willen eten hebben wij natuurlijk een mooi alternatief om te serveren, omdat we ook snappen dat dit niet voor iedereen is. Bekijk als onze gerechten op onze menukaart.
Proef, ervaar en geniet!
Herman Cooijmans