Lunchmenu
Kom ook door de weeks genieten van de culinaire gerechten die chef Herman serveert. Op donderdag, vrijdag en zondag zijn wij geopend voor de lunch. U kunt gezellig met vrienden of familie komen genieten van een heerlijke middag uit. Ook voor een zakenlunch bent u ook aan het juiste adres. Trakteer uw zakenrelaties op een middag in ons restaurant met respect voor uw privacy.
Inspiratie Menu
Voorgerecht
Steenbolk
Zoethout | Dropplant | Komkommer
Tussengerecht *
Kwartel
Erwten | Serrano ham | Little gem
Hoofdgerecht
Dubbeldoel Entrecote
Asperge | Pommes Aligot | Bramen
Japanese wagyu Entrecote A5 i.p.v.
Dubbeldoel Entrecote Supplement €20,-
Nagerecht
Asperge
Melkchocolade | Kappertjes | Druiven
3 gangen € 70,00
4 gangen * € 85,00
High-end
Wijn per glas € 11,75 € 17,50
Wijn per half glas € 6,50 € 10,00
Alcoholvrij per glas € 11,75
Of bekijk de wijnkaart met favourites per glas van Team EDEN en meer dan 300 wijnen al vanaf €50,- per fles. Heeft u liever kaas in plaats van het nagerecht dan rekenen wij een meerprijs van €8,00
Vervang het hoofdgerecht door Redefine meat
Door New-Meat transformeren wij de manier waarop we vlees eten voor een betere toekomst. Deze tenderloin is 100% plantaardig en ontwikkeld door een team van vleesliefhebbers voor de monden van vleesliefhebbers. Rundvlees dat je gewend bent, maar dan veel duurzamer.
Vega Menu
In dit menu laat ik me graag inspireren door het seizoen en de lokale & regionale beschikbaarheid, maar ook door onbekende invloeden van verder af. Ik laat mijn creatieve brein helemaal losgaan, kortom een inspirationeel menu. Het inspiratie menu weerspiegelt onze filosofie op voeding. Door vaak te kiezen voor gerechten waarin vis of vlees niet centraal staan als hoofdcomponent. Ook kiezen wij graag voor regionale producten wanneer dit mogelijk is en worden er fantastische producten gebruikt die anders wellicht worden weg gegooid. Met innovatie en lef kan je deze producten echt laten spreken. Vanuit deze visie kiezen wij ervoor om dit menu vegetarisch te serveren, met beperkter gebruik van zuivel.
Heeft u allergieën of dieetwensen, laat het ons dan weten. Heeft u liever kaas in plaats van het nagerecht dan rekenen wij een meerprijs van €8,00.
Proef, ervaar en geniet!
Herman Cooijmans
3 gangen € 54,00
4 gangen * € 67,00
Wijn arrangement per glas € 11,75
Wijn arrangement per half glas € 6,50
Alcoholvrij arrangement per glas € 11,75
Entree
Bospeen
3 Bereidingen | Courgette | Mint
Tussengerecht
Gnocchi
Basilicum | Halloumi | Pijnboompitten
Hoofdgerecht
Pastinaak
Banaan | Koffie | Prei
Dessert
Asperge
Melkchocolade | Kappertjes | Druiven
Nieuws
Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat ons inspireert en motiveert. Ga dan naar onze nieuws pagina. Hier wordt regelmatig geschreven door Herman en zijn team over alles wat ze ondernemen. Wat ze creëren, waarom ze dat doen en/of hoe ze dit realiseren. Ook vindt je hier omschrijvingen over de gerechten die er in het verleden op onze menukaart hebben gestaan, en gerechten die er op dit moment wellicht op staan.
We nemen je hier ook graag mee naar naar andere nieuwtjes. Of het nou gaat over Restaurant EDEN, Herman Cooijmans of een van onze partners. je vindt het hier.