Welkom
bij onze
menukaart
Onze menukaart wisselt regelmatig omdat we met de seizoenen mee veranderen. Het menu verandert nooit in een keer helemaal, dit gaat altijd gerecht voor gerecht. Het streven is om in ons inspiratie menu elk gerecht na 8 tot 12 weken gewisseld te hebben. Ook onze sommelier is continue bezig met het verbeteren en uitbreiden van zijn wijnkaart. De kans is dus groot dat u nooit twee keer exact hetzelfde aangeboden krijgt.
JRE Menu
Voorgerecht
Steenbolk
Zoethout | Dropplant | Komkommer
Tussengerecht
Makreel
Iberico secreto | Druiven | Sauce Veronique
Tussengerecht
Rode Mul
Gnocchi | Bisque | Beurre noisette hollandaise
Hoofdgerecht
Hert uit de Alpen
Brioche | Rode biet | Granaatappel
Pre–dessert
Scrambled eggs
Vanille | Truffel | Bloedworst
Nagerecht
Karamel & Dragonfruit
Gember | Lychee | Kaffir
Vervang het hoofdgerecht door Redefine meat
Door New-Meat transformeren wij de manier waarop we vlees eten voor een betere toekomst. Wij bieden je geweldig vlees zonder compromissen te hoeven sluiten. Deze flank steak is 100% plantaardig en ontwikkeld door een team van vleesliefhebbers voor de monden van vleesliefhebbers, je verdient hetzelfde geweldige rundvlees dat je gewend bent en waar je zo van houdt, maar dan veel duurzamer. Jarenlang heeft Redefine meat de complexe structuur van vlees bestudeerd om te begrijpen wat ieder zintuiglijk proces drijft en om ervoor te zorgen dat we dezelfde ervaring kunnen bieden als dat bij het eten van dierlijk vlees. Laten we de wereld veranderen.
Heeft u liever een extra tussengerecht, pre-dessert of kaas in plaats van het nagerecht dan rekenen wij een meerprijs van €6,00
JRE Menu
4 gangen € 85,00
5 gangen € 100,00
6 gangen € 115,00
7 gangen € 130,00
(extra gang kaas)
JRE wijn per glas € 15,00
JRE wijn per half glas € 8,00
Alcoholvrij arrangement per glas € 8,00
Inspiratie Menu
In dit menu laat ik me graag inspireren door het seizoen en de lokale & regionale beschikbaarheid, maar ook door onbekende invloeden van verder af. Ik laat mijn creatieve brein helemaal losgaan, kortom een experimenteel menu.
De afgelopen jaren zijn wij onze culinaire visie op meer vlakken aan het toepassen. Zo hebben wij al regelmatig onze passie voor het produceren van eigen producten naar voren gebracht. Dit natuurlijk uit liefde voor het vak. Het inspiratie menu weerspiegelt onze filosofie op voeding. Door vaak te kiezen voor gerechten waarin niet altijd vis of vlees centraal staan als hoofdcomponent. Ook kiezen wij graag voor regionale producten wanneer dit mogelijk is en worden er fantastische producten gebruikt die anders wellicht worden weg gegooid. Met innovatie en lef kan je deze producten echt laten spreken.
Vanuit deze visie kiezen wij ervoor om dit menu ook vegetarisch te serveren, met beperkter gebruik van zuivel.
Proef, ervaar en geniet!
Herman Cooijmans
Heilbot & Bospeen
***
Haai & Meloen
***
Schelvis & Zwezerik
***
Runderhart & Kalfshersenen
***
Wild zwijn & Balkenbrij
***
Octopus & Framboos
***
Geitenkaas & Duindoornbes
Vega menu
Palmhart & Lavas
***
Courgette & Tomaat
***
Gnocchi & Basilicum
***
Biet & Anijs
***
Groene asperge & Erwt
***
Aubergine & Chocolade
***
Geitenkaas & Duindoornbes
5 gangen € 80,00
6 gangen € 93,00
7 gangen € 106,00
Wijn arrangement per glas € 9,25
Wijn arrangement per half glas € 5,00
Alcoholvrij arrangement per glas € 8,00
Heeft u allergieën of dieet wensen, laat het ons dan weten.
Heeft u liever een extra tussengerecht of kaas in plaats van een nagerecht dan rekenen wij een meerprijs van €7,00.