Welkom
bij onze
menukaart
Onze menukaart wisselt regelmatig omdat we met de seizoenen mee veranderen. Het menu verandert nooit in een keer helemaal, dit gaat altijd gerecht voor gerecht. Het streven is om in ons inspiratie menu elk gerecht na 8 tot 12 weken gewisseld te hebben. Ook onze sommelier is continue bezig met het verbeteren en uitbreiden van zijn wijnkaart. De kans is dus groot dat u nooit twee keer exact hetzelfde aangeboden krijgt.
Inspiratie Menu
In dit menu laat ik me graag inspireren door het seizoen en de lokale & regionale beschikbaarheid, maar ook door onbekende invloeden van verder af. Ik laat mijn creatieve brein helemaal los gaan, kortom een experimenteel menu.
De afgelopen jaren zijn wij onze culinaire visie op meer vlakken aan het toepassen. Zo hebben wij al regelmatig onze passie voor het produceren van eigen producten naar voren gebracht. Dit natuurlijk uit liefde voor het vak. Het inspiratie menu weerspiegelt onze filosofie op voeding. Door vaak te kiezen voor gerechten waarin niet altijd vis of vlees centraal staan als hoofd component. Ook kiezen wij graag voor regionale producten wanneer dit mogelijk is en worden er fantastische producten gebruikt die anders wellicht worden weg gegooid. Met innovatie en lef kan je deze producten echt laten spreken
Proef, ervaar en geniet!
Gravad lax coquille
***
Visschubben
***
Seitan
***
Lardo & schelpdier
***
Surf Wellington
***
Truffel & bloedworst
***
Banaan & pastinaak
5 gangen € 67,00
6 gangen € 80,00
7 gangen € 93,00
Wijn arrangement per glas € 8,50
Wijn arrangement per half glas € 5,00
Bier arrangement per fles € 8,50
Alcoholvrij arrangement per glas € 7,50
Ons inspiratie menu is ook verkrijgbaar zonder vlees, zonder vis of helemaal vegetarisch.
Heeft u allergieën of dieet wensen, laat het ons dan weten.
Heeft u liever een extra tussengerecht of kaas in plaats van een nagerecht dan rekenen wij een meerprijs van €6,00.
Selectie van kazen
Bekijk onze uitgebreide kaaskaart
JRE Menu
Deze gerechten zijn ook los te bestellen
Voorgerecht
Tonijn & Bressaola
Lychee | Zwarte knoflook | Biet
Tussengerecht
Dutch yellowtail king fish
Shoft shell krab| Gefermenteerde koolraap | Tom yam
Tussengerecht
Runderliesstuk & Zwezerik
Shiitake | Kiwi | Berbere
Hoofdgerecht
Ossenhaas
Paddenstoelen | Koolrabi | Sandelhout jus
Pre–dessert
Bokkenpoot
Vanille | Kuusjham | Kaviaar
Nagerecht
Wholefruit chocolade
Cacaovrucht | Citroen | Citroentijm
Vervang de Ossenhaasdoor Redefine meat
Door New-Meat transformeren wij de manier waarop we vlees eten voor een betere toekomst. Wij bieden je geweldig vlees zonder compromissen te hoeven sluiten. Deze flank steak is 100% plantaardig en ontwikkeld door een team van vleesliefhebbers voor de monden van vleesliefhebbers, je verdient hetzelfde geweldige rundvlees dat je gewend bent en waar je zo van houdt, maar dan veel duurzamer. Jarenlang heeft Redefine meat de complexe structuur van vlees bestudeerd om te begrijpen wat ieder zintuiglijk proces drijft en om ervoor te zorgen dat we dezelfde ervaring kunnen bieden als dat bij het eten van dierlijk vlees. Laten we de wereld veranderen.
Heeft u liever een extra tussengerecht, pre-dessert of kaas in plaats van het nagerecht dan rekenen wij een meerprijs van €6,00
JRE Menu
4 gangen € 75,00 All-in € 147,00
5 gangen € 92,50 All-in € 179,50
6 gangen € 110,00 All-in € 212,00
7 gangen € 127,50 All-in € 244,50
(extra gang kaas)
All- in Inclusief; Signature wijn, water en koffie met friandises
Signature wijn per glas € 15,00
Signature wijn per half glas € 8,00
Alcoholvrij arrangement per glas € 7,50
Chefs menu
In het Chefs menu krijgt u alle nieuw ontwikkelde gerechten met de uitgesproken smaakcombinaties die u van Herman gewend bent.
(Enkel op reservering: woensdag, donderdag & met de lunch op zondag)
4 gangen € 54,00
4 gangen all-in € 94,00
Inclusief: wijnarrangement, water en koffie met friandises
Nieuws
Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat ons inspireert en motiveert. Ga dan naar onze nieuws pagina. Hier wordt regelmatig geschreven door Herman en zijn team over alles wat ze ondernemen. Wat ze creëren, waarom ze dat doen en/of hoe ze dit realiseren. Ook vindt je hier omschrijvingen over de gerechten die er in het verleden op onze menukaart hebben gestaan, en gerechten die er op dit moment wellicht op staan.
We nemen je hier ook graag mee naar naar andere nieuwtjes. Of het nou gaat over Restaurant EDEN, Herman Cooijmans of een van onze partners. je vindt het hier.