m
|
Image Alt

Menukaart NLD

Welkom
bij onze
menukaart

Hieronder vindt u onze menukaart. Ontdek wat wij op dit moment serveren in ons JRE menu of bekijk wat ons inspireert in ons inspiratie menu.

Onze menukaart wisselt regelmatig omdat we met de seizoenen mee veranderen. Het menu verandert nooit in een keer helemaal, dit gaat altijd gerecht voor gerecht. Het streven is om in ons inspiratie menu elk gerecht na 8 tot 10 weken gewisseld te hebben. Ook Robin is continue bezig met het verbeteren en uitbreiden van zijn wijnkaart. De kans is dus groot dat u nooit twee keer exact hetzelfde aangeboden krijgt.

Inspiratie Menu

 

In dit menu laat ik me graag inspireren door het seizoen en de lokale & regionale beschikbaarheid, maar ook door onbekende invloeden van verder af.
We werken graag samen met Saanenhof in Heeze, een fantastische geitenboerderij die helemaal biodynamisch werkt! In de gerecht laten wij zien hoe mooi een dubbeldoel
Geit kan zijn.

Gravad lax is een bereiding van oudsher toegepast op zalm als conserveringsmethode. Deze klassieke techniek hebben wij op Coquille toegepast om zo een fris en vernieuwend gerecht te serveren.

Na mijn eerste kennismaking met de groentetuin “de Bonte pauw” ben ik meteen verliefd geworden op de onbekende sla soort Aspergesla. Ik heb dit product in de middag gekregen en binnen een paar uur was dit gerecht geboren. Een bord voor herfstige smaken afgemaakt met mooie Anna Dutch Kaviaar.

Bakkeljauw is een product van vele namen en veel kilometers. Het is in het verleden namelijk een groot deel van de wereld over gereisd. Helaas is het tegenwoordig niet meer zo populair, wij brengen dit geweldige product terug op het bord.

Graag ga ik je verrassen met een Hartstikke lekker gerecht op basis van Kalf. Ik vind dit een geweldig onderdeel en daarom laat ik het je graag proeven. Als je dit hebt gehad wil je zeker meer, al verwacht ik dat velen het nog nooit gegeten zullen hebben. Omdat ik dat zo ongelofelijk jammer vindt serveer ik het in mijn menu. Het is niet alleen een van de lekkerste biefstukken die ik ooit gegeten heb, het is ook nog eens duurzamer!
Het pre dessert is de gang waar je mijn signature terug vindt. Dit maal met
Bloedworst. Voor mij sentiment, dit product is namelijk het eerste geweest waarmee ik deze kookstijl heb ontwikkeld. Dit vanwege zijn kruidige karakter dat mij doet denken aan speculaas. We sluiten het menu af met een van mijn gewaagde desserts, geïnspireerd door Banaan & Pastinaak.


Proef, ervaar en geniet!

Herman Cooijmans

5 gangen                                                                   € 65,00

6 gangen                                                                   € 78,00

7 gangen                                                                   € 91,00

 

Wijn arrangement per glas                                        € 8,00

Wijn arrangement per half glas                                 € 4,50

Bier arrangement per fles                                         € 8,00

Alcoholvrij arrangement per glas                              € 7,00

Ons inspiratie menu is ook verkrijgbaar zonder vlees, zonder vis of helemaal vegetarisch.

Heeft u allergieën of dieet wensen, laat het ons dan weten.

Heeft u liever een extra tussengerecht of kaas in plaats van een nagerecht dan rekenen wij een meerprijs van €6,00.

 

Selectie van kazen

Bekijk onze uitgebreide kaaskaart

JRE Menu

Deze gerechten zijn ook los te bestellen

 

Voorgerecht

Black cod
Bottarga | Blue meat radish | Ponzu vinaigrette

 

Tussengerecht

Steur & Soft shell krab
Venkel | Gefermenteerde koolraap | Tom yam

 

Tussengerecht

Ossenstaart & coquille
Groene asperge | aardappel | Morille 

 

Hoofdgerecht

Hertenrug
Peterseliewortel | Spruit | Gerookte vanille jus

 

Predessert

Bokkenpoot
 Vanille | Kuusjham | Kaviaar

 

Nagerecht

Groene kruiden semifreddo
Limoen | Karnemelk | Vanille

Vervang de Hertenrug door Redefine meat

Door New-Meat transformeren wij de manier waarop we vlees eten voor een betere toekomst. Wij bieden je geweldig vlees zonder compromissen te hoeven sluiten. Deze flank steak is 100% plantaardig en ontwikkeld door een team van vleesliefhebbers voor de monden van vleesliefhebbers, je verdient hetzelfde geweldige rundvlees dat je gewend bent en waar je zo van houdt, maar dan veel duurzamer. Jarenlang heeft Redefine meat de complexe structuur van vlees bestudeerd om te begrijpen wat ieder zintuiglijk proces drijft en om ervoor te zorgen dat we dezelfde ervaring kunnen bieden als dat bij het eten van dierlijk vlees. Laten we de wereld veranderen.

Heeft u liever een extra tussengerecht, pre-dessert of kaas in plaats van het nagerecht dan rekenen wij een meerprijs van €6,00

 

4 gangen                    € 72,50                    All-in                   € 144,50

5 gangen                    € 90,00                    All-in                  € 177,00

6 gangen                    € 107,50                   All-in                   € 209,50

7 gangen                   € 125,00                    All-in                    € 242,00
(extra gang kaas)

 All- in Inclusief; Signature wijn, water en koffie met friandises

 

Signature wijn per glas                             € 15,00

Signature wijn per half glas                      € 8,00

Alcoholvrij arrangement per glas              € 7,00

Chefs menu

In het Chefs menu krijgt u alle nieuw ontwikkelde gerechten met de uitgesproken smaakcombinaties die u van Herman gewend bent.

 

(Enkel op reservering: woensdag, donderdag & zondag lunch)

4 gangen                                                                                 € 52,00

4 gangen all-in                                                                        € 90,00
Inclusief: wijnarrangement, water en koffie met friandises

Nieuws

Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat ons inspireert en motiveert. Ga dan naar onze nieuws pagina. Hier wordt regelmatig geschreven door Herman en Robin over alles wat ze ondernemen. Wat ze creëren, waarom ze dat doen en/of hoe ze dit realiseren. Ook vindt je hier omschrijvingen over de gerechten die er in het verleden op onze menukaart hebben gestaan, en gerechten die er op dit moment wellicht op staan.

We nemen je hier ook graag mee naar naar andere nieuwtjes. Of het nou gaat over Restaurant EDEN, Herman Cooijmans, Robin Groos of een van onze partners. je vindt het hier.