m
|
Image Alt

Menukaart

Welkom bij onze menukaart

Hieronder vindt u onze menukaart, wijnkaart en kaaskaart. Ontdek wat wij op dit moment serveren in ons JRE menu of bekijk wat ons inspireert in ons inspiratiemenu. Lees er alles over door op onderstaande boxen te klikken, je hebt de keuze uit Nederlands en Engels. Je vindt hieronder ook de wijnkaart van Robin, waarin hij je meeneemt door zijn kaart heen met omschrijvingen en categorieën. En als meeste rechte optie vindt je onze uitgebreide kaaskaart met meer dan 20 verschillende soorten kazen.

Menu Eng.

Wijn kaart

kaas kaart

Nieuws

Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat ons inspireert en motiveert. Ga dan naar onze nieuws pagina. Hier wordt regelmatig geschreven door Herman en Robin over alles wat ze ondernemen. Wat ze creëren, waarom ze dat doen en/of hoe ze dit realiseren. Ook vindt je hier omschrijvingen over de gerechten die er in het verleden op onze menukaart hebben gestaan.

We nemen je hier ook graag mee naar naar andere nieuwtjes. Of het nou gaat over Restaurant EDEN, Herman Cooijmans, Robin Groos of een van onze partners. je vindt het hier.