m
|
Image Alt

Menukaarten

Welkom bij onze menukaarten

Hieronder vindt u onze menukaart, wijnkaart en kaaskaart. Ontdek wat wij op dit moment serveren in ons JRE menu of bekijk wat ons inspireert in ons inspiratie menu. Lees er alles over door op onderstaande boxen te klikken, je hebt de keuze uit een Nederlandse en Engelse menukaart van Herman. Je vindt hieronder ook de wijnkaart waarin onze sommelier je meeneemt door zijn kaart met omschrijvingen en categorieën.

Ook vind je onze uitgebreide kaaskaart met meer dan 15 verschillende soorten kazen. Deze kazen zijn voornamelijk regionaal en nationaal, aangevuld met een aantal internationale kazen. Voor een kaas wagen hebben wij helaas geen ruimte, vandaar deze kaaskaart. Hierin staan uitgebreid alle kenmerken met een smaak omschrijving, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Onze menukaart wisselt regelmatig, omdat we met de seizoenen mee veranderen. Het menu verandert nooit in een keer helemaal, dit gaat altijd gerecht voor gerecht. Het streven is om in ons inspiratie menu elk gerecht na 8 tot 12 weken gewisseld te hebben. Ook onze sommelier is continue bezig met het verbeteren en uitbreiden van zijn wijnkaart. De kans is dus groot dat u nooit twee keer exact hetzelfde aangeboden krijgt.

Nieuws

Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat ons inspireert en motiveert. Ga dan naar onze nieuws pagina. Hier wordt regelmatig geschreven door Herman en zijn team over alles wat ze ondernemen. Wat ze creëren, waarom ze dat doen en/of hoe ze dit realiseren. Ook vindt je hier omschrijvingen over de gerechten die er in het verleden op onze menukaart hebben gestaan, en gerechten die er op dit moment wellicht op staan.

We nemen je hier ook graag mee naar naar andere nieuwtjes. Of het nou gaat over Restaurant EDEN, Herman Cooijmans of een van onze partners. je vindt het hier.