m
|

Restaurant
Eden

Restaurant Eden in Valkenswaard staat voor gastvrijheid, gastronomie en beleving. Eigenaren Herman Cooijmans en Robin Groos willen jou als gast prikkelen met uitgesproken smaken en een onmiskenbare presentatie van de gerechten. ‘Ons concept is toegankelijk, maar we gaan wel voor de beste kwaliteit.’

Chef-kok Herman kiest in de keuken voor verse producten. ‘We willen uitblinken met gedurfde smaakcombinaties en spannende bereidingen aan tafel. Onze gasten prikkelen en verrassen.’

Aan de voorkant zijn de wijnen in goede handen bij Robin. ‘Ook in het glas wordt de gast verrast door onze keuzes. Wijnen met spanning, die uiteraard ook gewoon heel lekker zijn.’

Herman en Robin hebben een lang verleden bij Hostellerie Vangaelen in Heeze en realiseren nu samen hun horecadroom: een eigen restaurant in hun provincie.

De naam is afgeleid van Garden of Eden of Hof van Eden. Hof van Eden staat voor weelderigheid en een luxueus leven. Het paradijs, vandaar de slang in het logo. ‘Dit is waar het bij ons om draait. De service en de producten moeten top zijn, en gasten worden volledig in de watten gelegd.’

Restaurant Eden Valkenswaars Herman Cooijmans chefkok | Fotografie door Jamie de Leeuw photography
Right Parallax Background Element

GASTHEER/
SOMMELIER

Robin Groos

Robin heeft een passie voor wijnen. ‘Als kleine jongen was ik altijd al bezig met smaken’. Al snel was zijn passie voor wijn geboren, hij is altijd op zoek naar vernieuwing in zijn wijnkaart en arrangement.

 

‘Wijn is mijn passie en die wil ik graag met mijn gasten delen’.

 

Als gastheer vindt Robin het belangrijk dat zijn gasten zich thuis voelen en wil hij iedereen een onvergetelijke avond bezorgen. Met zijn team zet hij elke avond weer een top prestatie en dat geeft hem energie.

 

Lees meer over Robin, zijn visie en zijn passie voor het vak.

Chefkok

Herman Cooijmans

Mijn motto; altijd jezelf blijven prikkelen, en ken je iets (nog) niet, zoek het dan op. Want zo blijf je jezelf verbreden en verbeteren.

 

“DE STANDAARD IS SAAI”
Ik heb altijd een andere kijk gehad tegen de standaard. Hoe kan dit anders? Dat is dan ook precies de vraag die ik mijzelf continu stel. Het verbreden van de toepassingen van producten in pure vorm.

 

Lees meer over Herman, zijn visie en zijn passie voor het vak.

Versterk
ons
team

Bij Restaurant Eden is (bijna) altijd plek voor ambitieuze medewerkers. Heb jij de drijfveer om samen met het team te gaan voor het beste, stuur dan een e-mail naar info@restaurant-eden.nl.

Op dit moment zoeken eigenaren Herman Cooijmans en Robin Groos een chef de partie en afwassers (fulltime en parttime).

Stuur je sollicitatie naar