Restaurant
Eden
Chef-kok Herman kiest in de keuken voor verse producten. ‘We willen uitblinken met gedurfde smaakcombinaties en spannende bereidingen aan tafel. Onze gasten prikkelen en verrassen.’
Aan de voorkant zijn de wijnen in goede handen bij de gedreven gastheren en sommelier. ‘Ook in het glas wordt de gast verrast door onze keuzes. Wijnen met spanning, die uiteraard ook gewoon heel lekker zijn.’
De naam is afgeleid van Garden of Eden of Hof van Eden. Hof van Eden staat voor weelderigheid en een luxueus leven. Het paradijs, vandaar de slang in het logo. ‘Dit is waar het bij ons om draait. De service en de producten moeten top zijn, en gasten worden volledig in de watten gelegd.’
Chefkok
Mijn motto; altijd jezelf blijven prikkelen, en ken je iets (nog) niet, zoek het dan op. Want zo blijf je jezelf verbreden en verbeteren.
“DE STANDAARD IS SAAI”
Ik heb altijd een andere kijk gehad tegen de standaard. Hoe kan dit anders? Dat is dan ook precies de vraag die ik mijzelf continu stel. Het verbreden van de toepassingen van producten in pure vorm.
Lees meer over Herman, zijn visie en zijn passie voor het vak.
Versterk
ons
team
Op dit moment zoekt eigenaar Herman Cooijmans hulp in zijn bedienend team voor een of meerdere weekend dagen en afwassers (fulltime en parttime).