m
|
Image Alt

Parkeren restaurant EDEN tijdens wegwerkzaamheden eindhovenseweg

Tijdens een groot deel van 2024 zullen er helaas wegwerkzaamheden zijn rondom o.a. restaurant EDEN. Graag willen wij met u delen hoe u het makkelijkste bij ons kunt komen. Wij hebben dit uitgewerkt op onderstaande afbeeldingen. Mochten er vragen zijn, dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen of mailen. Wij zijn bereikbaar van woensdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur.

Valkeniersstraat

Achter het pand waar voorheen Rendus in heeft gehuisvest, hebben wij toestemming gekregen om +/- 10 parkeerplaatsen te mogen gebruiken. U bereikt deze parkeerplaats door richting de eindhovenseweg te rijden vanuit een van de volgende twee straten. 1. valkenierstraat of 2. carolusdreef. Vanuit hier kunt u een klein stukje de eindhovenseweg op rijden richting ons restaurant, om vervolgens af te kunnen buigen naar rechts de parkeerplaats op.  De parkeerplaatsen bevinden zich hier en deze zijn op de kaart gemarkeerd met een gele kader. Vanuit hier kunt u over de parkeerplaats heen lopen om aan de andere zijde van de parkeerplaats tussen de huizen door op de karel mollenstraat noord uit te komen. En vervolgens uit te komen bij ons op de eindhovenseweg.

In de straten achter ons is het vrij parkeren. Let op! Dit geld niet voor de straat direct achter ons, de Haagstraat. Dit is enkel voor vergunningshouders. In de straten die geel zijn aangeduid in de kaart kunt u vrij parkeren. Naast ons is een nieuwbouwhuis gebouwd met een pad dat vanuit de achterkant (de haagstraat) naar de voorkant loopt (de eindhovenseweg). U komt dan enkele meters langs onze voordeur aan in de straat.

Ontwerp zonder titel