m
|
Image Alt

Redefine meat

Restaurant EDEN & Redefine Meat

Restaurant EDEN staat voor ons voor “Spannend, vernieuwend maar vooral tegendraads.” Maar dat is niet het enige waar we voor staan. Wij combineren deze visie graag met bedrijven die dezelfde mindset, passie & ambacht hebben. Onze visie brengt ons vaak naar producten toe die niet alledaags zijn, of onder gewaardeerd. En vaak ook duurzamer zijn. Zo zijn we ook enthousiast over Redefine meat. Niet ALEEN omdat ze een steak 3D kunnen printen van plantaardige ingrediënten. Maar vooral hoe ze dit doen, en waarom. Er is veel expertise en passie nodig geweest om dit te kunnen realiseren. Want als je toch hebt nagedacht over zo’n beetje alles. Hoe het ruikt, hoe het bakt, welke klank het dan geeft, hoe het smaakt. En vooral, hoe het is opgebouwd. Dan heb je ambacht, passie en expertise in je vak. En daar zit voor mij dan mijn bewondering. Als je een stukje vlees weet te maken dat zelfs alle peesjes en vliesjes heeft tussen de “draden” van het vlees in. Dan kan ik niets anders hebben van bewondering voor je vakmanschap.

Wil je meer weten over onze samenwerkingen, ga dan naar ons Nieuws.

Asperge op de velden

Op Woensdag 1 Juni van 2022 hebben wij met Restaurant EDEN de lunch en het diner mogen verzorgen bij asperge op de velden in Veldhoven. Wij hebben hier in een pop-up restaurant midden op het asperge veld gekookt voor onze gasten. Omdat wij graag wilden laten zien dat op een andere manier “vlees” eten niet altijd betekend dat je hoeft in te leveren op beleving, hebben wij hier als verrassing ons hoofdgerecht gemaakt van de Redefine meat steak.

Redefine Meat

GEWELDIG VLEES, ZONDER CONSESSIES

Bij Redefine Meat™ houden ze niet alleen van vlees; ze zijn er zelfs door geobsedeerd. We bestuderen vlees tot in de kleinste details om ieder aspect tot in de laatste malse en sappige hap te begrijpen. Wij geloven dat de wereld beter vlees verdient, New-Meat. Diervriendelijk, lekker vlees dat goed is voor het milieu. Alle Redefine Meat producten zijn gemaakt van volledig plantaardige ingrediënten en zijn GMO-vrij, vrij van antibiotica, cholesterol en dierlijke producten.

Water- & landverbruik

Van extreme uitstoot van broeikasgassen tot overmatig land- en watergebruik: de productie van rundvlees heeft een enorme impact op het milieu. Bij Redefine Meat werken we aan échte manieren om dat te veranderen en iedereen van heerlijk voedsel te laten genieten – en daar zijn we best trots op! Ontdek hoe New Meat™ op drie manieren een steentje bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Bereken nu jou impact.