m
|
Image Alt

Valkenswaard | Stage bij – Restaurant Eden

Stage in de
bediening bij EDEN

Ben jij een op zoek naar een nieuwe stageplaats voor jouw horeca opleiding (BOL/BBL)? Dan is EDEN* misschien wel is iets voor jou. Je komt werken in een klein, jong en hecht team. Wij bezorgen de gasten een totaalbeleving, maar in een gemoedelijke sfeer.

Dit ga jij doen:

Je leert over het leveren van het product (de service, en beleving van de gast), zoals gasten dat van de bediening bij EDEN gewend zijn.
Deze stage is gericht op gastheerschap waarin jij bijdraagt aan het verbeteren van onze bedrijfsvoering.
Jij bent degene waar de gasten graag voor terugkomen en zorgt voor de optimale gastbeleving!

Stage in de
Keuken bij EDEN

Ben jij een op zoek naar een nieuwe stageplaats voor jouw koksopleiding (niveau 3 of 4)? Dan is EDEN* misschien wel is iets voor jou. Je komt werken in een klein, jong en hecht team. Wij bezorgen de gasten een totaalbeleving, maar in een gemoedelijke sfeer.

Dit ga jij doen:

  • Je werkt woensdag tot zondag aan de mise en place en het verzorgen van het diner.
  • In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken.
  • Je leert over de filosofie van EDEN
  • Jij leert over het ontwikkelen van nieuwe gerechten en over het verreiken van jouw eigen creativiteit.

Ben jij opzoek naar een leuke stageplek waarbij wij jou helpen om het beste in jezelf naar boven te halen? Ben je graag met mensen en houd je van gastronomie? Ben je creatief en gedreven of wil jij je hierin ontwikkelen? Kom dan bij team EDEN!

Stuur een e-mail met motivatie en cv naar info@restaurant-eden.nl en we nemen contact met je op. Of neem contact met ons op via het telefoonnummer (040) 844 61 93.