m
|
Image Alt

Restaurant Eindhoven | Uit eten in Eindhoven – Restaurant Eden

Restaurant Eindhoven

restaurant Eindhoven - EDEN 1

Restaurant Eden is de perfecte plek om luxe uit eten te gaan in Eindhoven met vrienden, familie of collega’s. Op zoek naar een top restaurant met 1 Michelin ster wat ook nog eens ontzettend gunstig geprijsd is? Dan is Eden perfect voor u! Wij bieden exclusief, uitdagend en hoogstaand culinair eten gecombineerd met een onvergetelijke diner ervaring door onze excellente service.

Uit eten in regio Eindhoven

Bezoek Restaurant Eden voor een gedenkwaardige, innovatieve en luxe diner ervaring. Als u op zoek bent naar een ongelooflijke culinaire ervaring, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Eden. Eden is een restaurant in Eindhoven als geen ander. Constant verleggen we de grenzen van de culinaire wereld om u de meest geweldige gastronomische ervaring in regio Eindhoven te bezorgen. 

 

Bent u een echte fijnproever en bent u op zoek naar een oprechte fine dining ervaring? Kies dan voor een van de gangen arrangementen van ons JRE menu. Wilt u liever een menu gericht op een volledig nieuwe smaakbeleving? Kies dan voor een van de gangen arrangementen van ons “inspiratie menu” voor een ongekende smaakcombinatie. Is een voordelig en wisselend menu meer waar u naar op zoek bent? Het chef’s menu is een combinatie van verfijnde gerechten met spannende en onverwachte combinaties, al beschikbaar vanaf €54,-! 

Lunchen in Eindhoven

Wil je meer tijd doorbrengen met je vader en moeder, vrienden of vriendinnen? Restaurant Eden is dé plek waar je ook kan genieten van een heerlijke luxe lunch. Nabij Eindhoven gelegen, is ons Michelin ster restaurant de ideale plek waar je kan genieten van een luxueuze maar betaalbare lunch met je geliefden. S’ochtends de bezienswaardigheden bekijken, shoppen en ‘s middags samen ontspannen lunchen. Een geweldige dagbesteding om de banden met je geliefde te versterken.

Let op: lunch bij Restaurant Eden wordt alleen op zondagen geserveerd vanaf 12:00 uur.  

Makkelijk bereikbaar & gratis parkeren

Uit eten of lunchen bij Eden maar u woont in Eindhoven? Dit is totaal geen probleem! Wij zijn centraal gelegen in het centrum van Valkenswaard waardoor wij ook goed bereikbaar zijn voor gasten die niet in Valkenswaard wonen. Het is slechts 20 minuten rijden vanaf het centrum van Eindhoven en u kunt gratis parkeren aan de Eindhovenseweg.