m
|
Image Alt

Föda Silva

Voedselbos
't Mortelke

Al lange tijd zijn wij opzoek geweest naar een agrariër of voedselbos waarmee wij kunnen samenwerken om zo onze behoefte aan bijzondere producten te vervullen.

Wij werden benaderd door Kyara & Carlyn van Föda silva. Hieruit ontstond een mooie samenwerking vanuit onze gezamenlijke filosofie. Onze manier van werken waarbij wij gebruik maken van onbekende producten gecombineerd met een no waste policy sluit naadloos aan bij de bedrijfsvoering van Föda Silva. Het voedselbos ’t Mortelke in het nabij gelegen Brabantse dorpje Borkel en Schaft produceert de bijzondere groentes, fruit en kruiden waar wij enthousiast van worden. Pure producten gemaakt op een verantwoordelijke en duurzame wijze.

“Voedselproductie en natuur zijn geen tegengestelde gebieden meer, maar voedselproductie maakt gebruik van wat de natuur ons te bieden heeft. Wij zien de waarde van de natuur zélf. De mens is onderdeel van de natuur en voegt waarde toe. De waarden van natuur-inclusieve voedselproductie is zichtbaar geworden voor iedereen.”

 

Kijk op onze menukaart om te zien wat wij met hun producten maken.

Right Parallax Background Element

https://www.fodasilva.com/

Het Mortelke 3, Borkel en Schaft.